Geplaatst in Geen categorie

Wat wil je later worden, mam?

FB_IMG_1488957176071

“Wat wil jij eigenlijk later worden, mam?”, vraagt mijn zoontje een tijdje geleden…. “Uuuuh, op dit moment weet ik het even niet. Eerst maar even beter worden, lieverd…”, antwoord ik. Maar die vraag zet me wel aan het denken….

Want wat wil ik nu eigenlijk worden? Jaren geleden lag het allemaal zo voor de hand. Na school rolde ik de logistiek in, waar ik alle diploma’s voor haalde, die er maar te halen waren. In mijn avonduren. Wel 20 jaar lang heb ik er gewerkt. Altijd 24/7 beschikbaar zijn. Een telefoontje of 6 tegelijk aan mijn oor. Altijd strak gespannen, om direct oplossingen te zoeken als er iets verkeerd dreigde te gaan. Flexibel, jawel…. Een 9 tot 5 mentaliteit? Absoluut niet…. Stressbestendig? Dat zeker! En geloof mij: wat ik toen was, ben ik al heel lang niet meer… Dus werken in de logistiek zit er niet meer in.

De laatste jaren in de logistiek, zet ik daarnaast mijn eigen praktijk op. Van de commerciële kant van de logistiek begin ik meer dan genoeg te krijgen. In mijn praktijk coach ik mensen, laat ze ontspannen met stoelmassages en magnetiseren. En geef ik workshops en cursussen. Uiteindelijk besluit ik helemaal met de logistiek te stoppen om me op mijn praktijk te kunnen concentreren. Die praktijk groeit ieder jaar een beetje meer. En ik groei ieder jaar een beetje mee 😊 Heerlijk vind ik het om mensen een steuntje in de rug te kunnen geven. Of simpelweg te laten ontspannen.

Om af en toe de boel de boel te kunnen laten, komt er ook een lieve vrouw bij mij. Één keer in de zoveel tijd. Haar kinderen komen op de kinderworkshops, die ik geef. Op een dag vraagt ze mij of ik één van haar kinderen kan helpen. Die zit niet lekker in haar vel. Ik antwoord, dat ik daar de opleiding niet voor heb. Zij antwoordt, dat ik wel het juiste gevoel ervoor heb…. Ze heeft lang aan moeten dringen, want het grenzeloze geloof wat zij in mij heeft, heb ik nog niet in mezelf. Uiteindelijk geef ik toe en ga aan de slag met haar dochter. Met een prachtig resultaat, want dit meisje zit na een tijdje weer veel beter in haar vel.

Tijd om het roer om te gooien. Of eigenlijk mijn coaching kennis uit te breiden…. Mijn praktijk heb ik jammergenoeg al een tijdje terug moeten beëindigen…. Ik ga een opleiding HBO Kindercoach volgen. En tegelijkertijd een opleiding Medische Basiskennis (want dat is een verzekeringsdingetje…) Op mijn 46e rond ik mijn opleiding Kindercoach af met een prachtig diploma 😊 En mag ik stage komen lopen bij een basisschool. Beter kan mijn nieuwe start niet beginnen… Ik ga er met volle moed en heel veel zin tegenaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s