Geplaatst in Challenge

Zomerse OOTD

zomerse ootd zomerchallenge

Zomerse OOTD… Ik heb er mijn hersens over gebroken wat dát nou kon betekenen. Totdat één van mijn mede-bloggers gelukkig haar blog plaatste en er Outfit Of The Day boven zette. Opgelost! Dat was in ieder geval duidelijk…

Ik moest er even over nadenken. Heb ik iets met de laatste mode? Niet echt… Wil ik er leuk bijlopen? Tuurlijk… En wil ik, dat Sem er leuk bij loopt? Zonder twijfel…. Voor mamma’s met dochters zal die zomerse outfit een ander gevoel oproepen dan bij zonen-mamma’s. Ik ben de trotse mamma van een heerlijke zoon. En wat staat hem nou het leukste? Vooral felle kleuren. In de zomer gelukkig volop te krijgen, zelfs voor jongens 😉 Op dit moment zijn zijn lievelingskleuren blauw met zwart. Schijnt heel cool te zijn. En ik moet het toegeven, het staat hem nog leuk ook. Hij heeft er zelfs hele leuke en coole dingen mee gemaakt. Maar daarover later meer.

Voor mijzelf begint het ultieme zomergevoel bij een lange zomerjurk met flip flops… Juist ja, slippers! Blote voeten is zelfs nog beter… Heerlijk slenteren over het strand, zoals we 2 jaar geleden in Ouddorp konden doen. Emmertje, visnet en schep mee. Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken en pootje baden in de zee. En hoe doe je dat beter, dan met de meest comfortabele zomerkleding, die er is. Mijn haar in een staart, Sem’s haar doornat van het snorkelen. Want onderwater zal hij liggen, met duikbril op! Op zoek naar bijzondere dingen en vissen.

En wat de zomer ons ook brengt, wij proberen altijd volop te genieten. Van alle vrolijke kleuren. Van het heerlijke weer. Van zand tussen je tenen. Van het zonnetje, als dat verschijnt. Van die heerlijke warme stralen op je gezicht. Van de regen, onder een dekentje op de bank, lekker relaxen. Kopje thee erbij. Of dansend in de zomer-regen. Als de temperatuur goed is, is het heerlijk om die dikke druppels op je gezicht te voelen. Helpt zo’n zomerse outfit daar aan mee? Ongetwijfeld! Heerlijk een pyama-dag houden tussendoor. En verder zo comfortabel mogelijk gekleed gaan. Gewoon niets verplicht zijn.

20170719_191158

Op dat soort momenten ben ik ervan overtuigd, dat het leven niet beter kan worden dan in slippers… Het is voor mij en Sem het ultieme gevoel van niets hoeven. Het symbool voor de zomer.

Degene, die de organisatie op zich heeft genomen van deze challenge is Merel van Lotus Writings. Ook zij heeft al iets geschreven over dit onderwerp. Wil je het lezen? Ik hoop, dat ik het helemaal goed ga doen, want ik ben nog aan het oefenen met dit soort dingen 😉 Klik dan even hier: Lotus Writings – zomerse OOTD

3 gedachten over “Zomerse OOTD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s