Geplaatst in Algemeen

Geveld door de griep

smiley-3058590_1280

De griep kreeg grip op mijn lijf. Daarom hebben jullie al een tijdje niets gehoord. Echt, het is een venijnig griepje. En wat heb ik me beroerd gevoeld. Inmiddels voel ik me wat beter. Op de achtergrond sluimert er nog wat, maar ik probeer het te negeren in de hoop, dat het uiteindelijk verdwijnt….

En dus beloof ik hierbij plechtig, dat ik mijn blog weer volop ga oppikken. Want ik heb best veel te vertellen ๐Ÿ˜Š Ik beloof plechtig beterschap…

Het begon allemaal met een vervelend hoestje begin januari. Aangezien ik dat wel vaker heb, werkte ik wat dropjes en Fisherman’s Friends naar binnen en hoop op een sisser. Hmmm… Dat werd het niet. Hoestje werd steeds erger, nachten werden er niet beter van. Verrassings etentje gemist van een vriendin, die 50 werd. Man, wat baalde ik. Maar ik had het ook niet gered die avond. Hoe graag ik ook wilde.

Ondertussen neemt zoonlief de taak van de hond uitlaten zoveel mogelijk over. Verzorgt de katjes en helpt me zoveel als hij kan. Jammergenoeg heeft hij al jong geleerd om af en toe voor mij te zorgen. Dus pakt hij die rol al snel weer op. Mijn vriendin laat tussendoor de hond nog uit. Iemand komt Sem halen en brengen voor zijn wekelijkse lessen. En tussen alle dingen door, die door moeten gaan, probeer ik zoveel mogelijk te slapen.

Aangezien ik weer zittend in bed af en toe en onrustig uurtje slaap ’s nachts, is ieder beetje extra slaap mooi meegenomen. Het komt mijn humeur in ieder geval niet ten goede. Ik mis lessen van een cursus waarvoor ik me heb opgegeven. Ook daar baal ik van. Ik wilde een vliegende start maken in 2018. Dat is niet helemaal gelukt ๐Ÿ˜‰

Dus ga ik die vliegende start maken vanaf 1 februari. Dan mag ik weer naar het ziekenhuis voor controle, begint mijn eerste werkdag en moet ik mijn ondernemingsplan gaan perfectioneren. Ik weet het zeker, het gaat helemaal goed komen in 2018! Ik neem nog een dropje voor mijn keel en paracetamol. En dan gaat het vast wat minder vervelend lijken….

Iedereen, die ook geveld is door de griep epidemie: sterkte en van harte beterschap!! Want echt, het is een rottig, venijnig griepje helaas….

2 gedachten over “Geveld door de griep

  1. Het was zeker een naar griepje. Ik ben ondertussen ook opgeknapt. Maar ook zit even in een writhersblog. Het lukt mij niet om mijn schrijfsels op papier te krijgen en heb duidelijk last van een lege nest syndroom nu mijn inspiratie ineens zo ver van mij af is ( niet dat ze aan de andere kant van de wereld zit, maar zo voelt het wel voor deze moeder kloek.) En toen haar ze deze week haar creatief directeur tegen haar hoorde zeggen dat zij van hem niet weg mag na haar stage ben ik bang dat ze langzaamaan een echte Amsterdammer begint te worden๐Ÿ˜†. Succes meid met je alles wat je vliegende start mooi zal maken.

    Like

    1. Gelukkig, dat je weer opgeknapt bent! En dat je even niks op papier krijgt, vind ik niet zo raar… Als moeder zijnde, lijkt ze ook aan de andere kant van de wereld te zitten. Ze begint haar eigen leven. En ze kan dat zo goed, omdat jullie het haar geleerd hebben… Maar dat maakt het ontheemde, afgesneden gevoel niet minder erg. Sterkte, lieve schat! Binnenkort gaan we weer samen knallen ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s