Geplaatst in Werk

Stilte…

blackboard-398453_1280

En dan is het stil hier bij Take 50… Heel stil. Al 20 dagen…. Tijd om jullie even te vertellen, dat ik de afgelopen 3 weken niet stil heb gezeten. Er is namelijk heel veel gebeurd. En eigenlijk bijna allemaal positieve dingen. Nieuwsgierig wat dat allemaal is? Lees snel verder dan 😉

Het belangrijkste nieuws komt van mijn  oncologisch arts. Ik hoef me pas volgend jaar weer te melden. Tenzij er iets aan de hand lijkt te zijn uiteraard. In juni krijg ik nog een speciaal onderzoek. Maar dat mag de pret niet drukken. Ondertussen is mijn arts ook druk bezig om een project voor kinderen op te zetten. Wat super, dat wat zo’n 2 jaar geleden begon als een idee tussen ons tweeën, eindelijk vorm begint te krijgen. Een idee wat begon met vragen, die mijn kleine mannetje – toen nog 7 of 8 – had aan mijn arts. Ik ben heel benieuwd wanneer alles van start gaat. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte!

Verder ben ik heel druk bezig geweest met mijn nieuwe baan. Ik ben voor een bedrijf wat evenementen en uitstapjes organiseert alle website teksten aan het herschrijven. Heel leuk om te doen. Vooral omdat ik me in mag leven in de sfeer van bepaalde activiteiten. Met het ene arrangement lukt dat makkelijker dan met het andere. Zo heeft ze een arrangement van “Wie is de Mol”. En aangezien ik het alleen van naam ken, heeft ze me wat informatie gestuurd over hoe en wat. En dan is het toch leuk als ze enthousiast reageert als ik het stukje opstuur. Verder heb ik de stukken voor de Nieuwsbrief geschreven. Wat me vervolgens weer op nieuwe ideeën brengt. En het brengt mijn tijd van mijn eigen praktijk weer naar boven. Leuke herinneringen. En zeker die nieuwsbrieven waren altijd leuk om te maken.  Mijn creativiteit begint langzaam maar zeker weer op gang te komen. Een heerlijk gevoel, dat geborrel in mijn hoofd en lijf….

Deze “baan” is bedoeld om te kijken wat ik qua uren aan kan per dag. Want hoe stoer ik ook vaak over kom, de afgelopen 4 jaar kanker hakken er flink in.  Vooral de vermoeidheid is een nooit afwezig onderdeel van mijn leven geworden. En het heeft vooral heel veel tijd nodig om te accepteren, dat ik nooit meer zal worden zoals ik vroeger was. Ook nooit meer zal kunnen wat ik vroeger kon. En daarmee begint de uitdaging naar een nieuwe blik op mijn werkende leven. Mijn passie ligt bij schrijven. En bij mensen verder helpen. Als coach. Dus ben ik bezig met een combinatie van coachen en schrijven om mijn eigen bedrijf op te zetten. Vooral ook omdat ik ervan overtuigd ben, dat als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dat dat je de minste energie kost. En het meeste oplevert qua positiviteit. Waarmee ik dus ook even wil vertellen, dat ik al een tijdje bezig ben met mijn ondernemingsplan. Ik ga weer voor mezelf beginnen. Alleen duurt het mij allemaal wat te lang wat toestemming enz. betreft. Dat komt nog een keer in een andere blog.

En last but not least: ik ben gestopt met roken. Terwijl ik dit schrijf inmiddels 34 dagen, 17 uur en 40 minuten. Ik ben eerlijk gezegd echt mega trots op mezelf. Ik hoop het uiteraard te gaan volhouden. Ik ben bang, dat ik binnenkort op een zwaar dieet moet, want ik snaai wat af. Oepsie…. Gelukkig was ik nog niet echt aangekomen van mijn hormoonkuur enz. Grapje natuurlijk. Hopelijk komt het voor de zomer nog een beetje goed met de kilo’s… Hahaha.  We zien wel.

Ik heb dus niet stil gezeten. Al is het wel even stil geweest. Binnenkort kom ik terug met zowel mijn blog als mijn bedrijf…. Sterker dan ooit. En iets “voller” van omvang. Wordt vervolgd…. Tot snel…. Ik beloof, dat het geen 3 weken zal gaan duren deze keer….

6 gedachten over “Stilte…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s